5 улюблених страв Кейт Міддлтон, які ти з легкістю приготуєш вдома

Твоя жизнь / Рецепты
Фото: Getty Images
Cosmo

37-річна герцогиня Кембриджська Кейт Міддлтон має бездоганну фігуру, а її витонченій талії заздрять мільйони красунь в усьому світі. Розповідаємо, з чого складається раціон герцогині, які страви є одними з її найулюбленіших, та як їх можна приготувати у себе вдома.

Севіче

Це популярна страва серед латиноамериканців, яка вперше з’явилася на території Перу. Для приготування тобі необхідний сирий лосось, який варто нарізати на тонкі слайси або кубики і замаринувати у соку лайма. Наріж також овочі: болгарський перець, цибулю, томати та оливки. Змішай рибу та овочі, залий апельсиновим фрешом і залиш маринуватися ще на 30 хвилин. Подавай закуску із зеленню, скибками чіабати або чіпсами.

Гаспачо

Гаспачо — страва іспанської кухні, що нагадує томатний суп-пюре. Як правило, гаспачо подають холодним, тому він особливо смакує у спекотну пору року. Для приготування додай нарізані огірки, помідори та червоний перець у чашу блендера і перемішай до появи однорідної маси. Потім влий томатний сік, насип трохи кінзи, додай оливкової олії і соус табаско. Трохи дрібно нарізаної цибулі та зелені — і можна залишати страву у холодильнику, аби вона охолонула.

Табуле

Східний салат табуле готують із булгуру та овочів. Звари булгур і додай до нього дрібно нарізані помідори та шпинат. Особливо салат смакує із шашликом або стейком. 

Запечена курка 

Як повідомляє видання Daily Mail, Кейт Міддлтон надає перевагу класичному рецепту печеної курки з овочами. Тому замаринуй м’ясо, посоливши та поперчивши його. Випікай з улюбленими сезонними овочами й подавай із картоплею або кашею. 

Різото з креветками

Страва, родом із сонячної Італії, чарує ніжним смаком рису із вершковим соусом. Спершу обжар рис на пательні й додай трохи вершкового масла. Висип креветки і залий страву сухим білим вином. Згодом влий бульйон (як правило, 500 г рису потребує 1,5 л бульйону). Його варто додавати поступово, столовою ложкою і постійно помішувати. Коли весь бульйон поглинеться рисом, це означає, що різото готове на 90%. Висип страву на пательню і поступово додавай сир та оливкову олію. Зачекай декілька хвилин і подавай страву зі свіжою зеленню.  

Даша Андрійчук

Рейтинг / 0
5 5 5