5 вегетаріанських рецептів, які будуть до вподоби навіть м’ясоїдам

Твоя жизнь / Рецепты
Фото: Getty Images
Cosmo

Питання здорового харчування — на піку популярності у сучасному світі. Й навіть ті, хто не готовий відмовитися від соковитого стейку, намагаються дотримуватися правильного режиму. Аби ти завжди залишалася у формі, але разом із тим потішила свої смакові рецептори, ми підготували добірку із 5 смачних страв, що будуть до вподоби і вегетаріанцям, і гурманам. Смачного!

Гарбузовий крем-суп

Шматочки м’якоті гарбуза обсмажити на невеликому вогні разом із дрібно нарізаною цибулею, часником й дрібкою цукру протягом п’яти хвилин. Додати один літр води і довести до кипіння. Варити протягом 20 хвилин. Розмішати суп за допомогою блендера. Подавати із сухариками, гарбузовим насінням та зеленню.

Брускета з гуакамоле 

Скибку житнього хліба намастити пюре з авокадо, чилі та лимонного соку. Прикрасити брускету гарбузовим насінням.

Кіноа зі свіжими овочами 

Відварити порцію кіноа і прикрасити кашу улюбленими свіжими овочами. За бажанням подавати страву із хумусом.

Рис із печеним гарбузом 

Кубики гарбуза запекти з улюбленою зеленню та спеціями. Подавати у гарячому вигляді з вареним рисом. 

Закуска з хумусом 

Замочити нут на ніч, а вранці промити його холодною водою. Потім варити протягом 1-1,5 години. В окремій мисці приготувати пасту з кунжуту та оливкової олії. Додати часник і нут. Перемолоти суміш у блендері до появи однорідної маси. Подавати хумус, поливши його оливковою олією та соком лимону, із листям салату та оливками.

 Даша Андрійчук 

Рейтинг / 0
5 5 4