Найвдаліші поєднання продуктів, які урізноманітнять твій раціон

Твоя жизнь / Рецепты
Фото: Getty Images
Cosmo

Деякі продукти наче створені один для одного, але ми можемо навіть про це не здогадуватися. Пропонуємо влаштувати вибух смаку й емоцій і поєднати, на перший погляд, непоєднуване.

Кава + кокосове молоко

Кава на основі кокосового молока бадьорить не гірше звичайної. Якщо не готова відмовлятися від лате чи капучіно на користь класичної чорної кави, поспіши замінити молоко тваринного походження на рослинний варіант. Кава + кокосове молоко – ніжне та м’яке поєднання, яке неодмінно буде тобі до смаку. 

Лимон + розмарин

Цей мікс використовують як для приготування улюблених страв із риби, птиці, так і для солодощів (печиво, варення) та навіть напоїв (коктейлі, чай, лимонади тощо). Особливо смакуватиме печена риба з лимоном та розмарином. Її аромат й особливий смак тебе точно здивують!

Полуниця + авокадо

Якщо любиш авокадо так само, як і ми, його дует зі свіжою полуницею тебе заінтригує. Приготуй новий салат і здивуй близьких. Усе, що тобі потрібно - змішати авокадо, полуницю, руколу та помідори чері. Трохи оливкової олії та бальзамічного соусу – і вуаля!

Йогурт + куркума

Такий йогурт можна їсти як самостійну страву або ж використати як соус для приготування м’яса. Смачна ідея – замаринуй куряче філе у йогурті з куркумою і залиш на ніч. Запечи у печі або мультиварці. 

М’ясо + ягідний джем 

Телятина із вишневим варенням, індичка з полуничним джемом, курка з абрикосовим соусом… Ні, ми не жартуємо! Тим паче, радимо спробувати бельгійські вафлі з хамоном та грушею або динею. Це справжня насолода!

Баклажани + горіхи

Цікава закуска у вигляді підсмажених баклажанів із м’яким сиром та горіхами – одна з улюблених страв грузинів. Відчуй себе жителькою колоритного Тбілісі й посмакуй ароматними рулетиками з келихом сухого червоного. 

Груша + інжир

Це ідеальна частина брускетти в італійському стилі, яку варто доповнити хрумкою грінкою із багету, сиром Філадельфія та медом.

Рейтинг / 0
5 5 5