Новий фуд-тренд: гірчичне морозиво

Твоя жизнь / Рецепты
Фото: Gettyimages
Cosmo

Новинки кулінарії не припиняють нас дивувати. Ми вже звикли до макаронів із солоною карамеллю, сиру із блакитною пліснявою у поєднанні з грушею або до шоколадки зі смаком перцю чилі. Для справжніх гурманів американці вигадали ще один фуд-тренд – гірчичне морозиво!

На честь Дня гірчиці, який американці святкують 3 червня, виробники гострої приправи French's і мережа морозива з Нью-Йорка Coolhaus Ice Cream Trucks дали світу можливість скуштувати морозиво з гірчиці.

«Після 115 років використання гірчиці в різних стравах ми подумали: «А як же морозиво?» - зізнаються творці гастрономічного дива.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Допис, поширений French's US (@frenchs)

Ті, хто вже встигнув спробувати оригінальний десерт, розповіли, що на смак морозиво нагадує солодку гірчицю у поєднанні з кренделиками. А ось за ароматом десерт нагадує солону карамель.

Поки що десерт подають тільки у Нью-Йорку та Лос-Анджелесі. Тож, якщо ти зараз там, не забудь поласувати гостро-солодким морозивом. А ми сподіватимемось, що згодом спробуємо страву в Україні.

Текст: Дар'я Андрійчук

Рейтинг / 0
5 5 6