Смачна закуска за 10 хвилин: 5 брускет із незвичайними начинками

Твоя жизнь / Рецепты
Фото: Getty Images
Cosmo

Брускета – це традиційна італійська закуска, яка розпалює апетит. Та інколи фантазія кухарів настільки бурхлива, що звичайні підсмажені шматки хліба перетворюються на справжні кулінарні шедеври. І до повноцінного обіду можна не дійти.

Ми підготували для усіх любителів кулінарити ТОП-5 найоригінальніших рецептів брускет, спробувавши які тобі більше не захочеться бутербродів. 10 хвилин – і ти готова дивувати подруг. Нумо готувати!

Із ростбіфом і грушею

Декілька шматочків білого багету злегка обсмажити на грилі з двох сторін. Додати тонко порізаного ростбіфу. Нарізати грушу на кубики і обсмажити на пательні з медом та корицею. Прикрасити брускету теплою грушею та руколою. Смачного!

Із хамоном та персиком 

Шматок чіабати із зеленню збризни оливковою олією. Опісля змасти хліб м’яким сиром рікотта. Зверху поклади по черзі слайси хамону та персика. 

Із цукіні та м’ятою 

Шматок улюбленого житнього хліба намасти гуакамоле або соусом песто. Додай тонких слайсів цукіні та прикрась брускету листям м’яти. Вуаля – смачна закуска до столу готова!

Із медом та інжиром 

Сезон інжиру в розпалі, тож чому цим не скористатися? Повітряні брускети з медом та інжиром стануть не тільки ідеальною закускою, а й смачним сніданком. Для приготування тобі необхідні декілька кілець тонкого багету, улюблений м’який сир, трохи меду та слайси інжиру. За бажанням прикрась страву зеленню та горіхами. Ммм…

З яйцем та мікрогріном 

Шматок хліба з висівками намасти сиром Філадельфія. Згори виклади соковите листя мікрогріну. Приготуй яєшню і виклади поверх брускети. Прикрась страву тертим пармезаном. Ми вже відчуваємо цей аромат! 

Рейтинг / 0
5 5 7