Зігріваємось: 5 простих рецептів супів на осінь

Твоя жизнь / Рецепты
Фото: Getty Images
Cosmo

Осінь у розпалі, і щодня стовпчик термометра повільно рухається у напрямку мінуса. А це означає, що настав час готувати гарячі супи. Cosmo.com.ua підготував смачку добірку із п’яти простих рецептів осінніх супів, які легко приготувати вдома. Готуйся до смачного обіду!

Гарбузовий суп

Пекти гарбуз із часником та розмарином протягом 40 хвилин. Збити суміш до утворення пюре. Паралельно приготувати зі свіжого гарбуза фреш. Змішати дві суміші до однорідної маси, додати сіль та перець за смаком. Подавати з насінням, спеціями та цільнозерновим хлібом. Смачного!

Томатний суп

На великій пательні розігрій оливкову олію. Додай нарізані цибулю, орегано і часник. Смаж протягом 5 хвилин. Додай помідори, воду, томатну пасту, трохи цукру та солі, а також чорного перцю. Доведи страву до кипіння. Зменш вогонь і готуй ще 15 хвилин. Перетвори томатну суміш на пюре за допомогою блендера. За бажанням прикрась страву спеціями та листям базиліку. 

Овочевий суп

У великій мисці доведи воду до кипіння. Наріж огірки, моркву та картоплю на кубики. На пательні підсмаж моркву разом із подрібненою цибулею. Усі овочі разом із квасолею висип у воду. Вари ще 15 хвилин на невеликому вогні. Подавай суп із зеленню та натертим пармезаном. Дієтично і смачно!

Шпинатний суп 

Спершу підготуй усі інгредієнти: наріж картоплю, цибулю, часник та листя шпинату. Паралельно звари курячий бульйон. На пательні розігрій шматочок вершкового масла, додай цибулю і смаж протягом 5 хвилин. Наступні - часник та кубики картоплі. Смаж їх ще декілька хвилин. У курячий бульйон додай шпинат і вари протягом 10 хвилин. Потім висип підсмажену картоплю до супу і перетвори страву на пюре за допомогою блендера. Перед подачею збризни страву лимонним соком, посоли і поперчи. Трохи петрушки, горіхів та сухариків – і ти готова дивувати рідних!

Грибний суп із куркою 

Скип’яти два літри води. Паралельно наріж на кубики картоплю, опусти у воду і вари ще 10 хвилин. Протягом цього часу подрібни цибулю, натри моркву і наріж гриби. Усі інгредієнти висип у розігріту пательню. Додай овочі до супу і вари 10 хвилин. Наріж на кубики плавлений сир і подрібни зелень. Додай їх до супу разом із молоком та вершками. Подавай страву із курячим філе та зеленою цибулею. Ммм…

Рейтинг / 0
5 5 5