Їж і худни: що відбувається з тілом, коли ти їси груші

Тело / Здоровье
Фото: instagram@lecker_macht_suechtig
Cosmo

Підвищиться загальний імунітет

Груші корисний і смачний фрукт. Вони містять безліч мікроелементів і вітамінів, яких потребує організм восени. Наприклад вітаміни групи В, пектини, залізо, каротин та багато інших. Ці елементи покращують роботу травної системи та печінки, укріплюють шлунок. Іншими словами, ти в меншій мірі будеш відчувати вплив жирної їжі, алкоголю і шкідливих продуктів. Процеси травлення стабілізуються.

Станеш стрункішою

Груші — низькокалорійний продукт. Вміст цукру (глюкози) в них менший ніж фруктози. А це означає, що вони не впливають на рівень інсуліну в крові. Тобто одна груша між основними прийомами їжі і не хотітиметься ніяких шкідливих снеків перед ланчем. Груші також часто включають до різних дієт, через високий вміст клітковини. Саме на цей елемент роблять ставку при схудненні (клітковина відповідає за спалення жирових відкладень). Окрім цього груші добре засвоюються і поєднуються з іншими продуктами.

Покращиться кровоносна система

Як би це дивно не звучало, але наслідки поїдання груш — це зменшення синців під очима. Річ у тім, що ці фрукти багаті калієм. Що означає укріплення кровоносної системи і покращення процесу утворення еритроцитів. З часом судинна сітка під очима (і по всьому тілу загалом) стане міцнішою. Відповідно втома й перенапруження будуть менш помітні. Також, груші радять тим, хто має проблеми з серцем або займається кардіо навантаженнями. Чим не привід з’їсти фрукт прямо зараз? 

Рейтинг / 0
5 5 2