Даша Квіткова та INTERTOP презентували першу спільну лімітовану колекцію «Квітни»

Усе, що потрібно тобі цього літа


опубліковано: 28 травня 2024

Реклама

INTERTOP презентував першу капсульну колекцію одягу «Квітни», створену в колаборації з українською лідеркою думок та амбасадоркою соціальних проєктів Дашею Квітковою. Нова співпраця наголошує на природності та легкості, вишуканості й грації, щоб кожна дівчина відчувала себе стильно й комфортно протягом усього літа.

Рекламний кампейн у стилі дівич-зустрічі транслює ніжність, витонченість і легкість справжньої дівочої дружби та по-новому подає квіткову тематику, відмовляючись від яскравих кольорів та різких принтів у одязі, натомість пропонуючи флористичне розмаїття декорацій. Даша Квіткова знялась у рекламному кампейні зі своїми найближчими подругами — в історію про дружбу, красу та трошки про дівочі секрети органічно інтегровані речі з нової колекції.

У дропі представлене широке розмаїття літніх речей з льону (стильні топи, які можна поєднувати зі штанами або спідницею, невагома мідісукня з відкритою спиною, легка сорочка) та бавовни (базові футболки й майки, романтична мідісукня з квітковим принтом). У колекцію також входить футболка з написом «Квітни». Одяг з лімітованої колекції дає універсальні рішення для будь-яких подій: роботи в офісі, ділових зустрічей, романтичних побачень, прогулянок містом чи посиденьок із друзями.

Уся продукція колаборації має маркування «Зроблено в Україні» — задля підтримки українського виробництва речі відшиті в нашій країні.

«Колекцію “Квітни” створено для тебе, для себе, для всіх. Вона поєднує у собі ніжність, силу та певну маскулінність. Для мене було важливим зробити саме капсульну колекцію, де всі речі поєднуються як між собою, так і з будь-якими іншими речами, які вже є в гардеробі у дівчат. Цей одяг можна одягати і на побачення, і на ділові зустрічі, і на посиденьки з друзями», — зазначила Даша Квіткова.

Речі з нової колекції вже можна придбати в магазинах мережі INTERTOP, на сайті INTERTOP.UA та в мобільному застосунку.

Схожі статті
Реклама
Люди
ПОПУЛЯРНІ