Краса і сила: як бренд Medik8 підтримує ЗСУ

Підтримуючи Сили оборони, ми допомагаємо собі


ФОТО: Світлини надано брендом Medik8

опубліковано: 6 червня 2024

Реклама

Зараз як ніколи важливо розуміти, які цінності сповідують бренди і люди, які стоять за ними. Лиш обʼєднавши зусилля, ми можемо перемогти й досягнути миру і процвітання.

Компанія Starlit Group, офіційний дистрибʼютор Medik8 в Україні, послідовно займається доброчинністю: підтримує жінок-військових, людей, що постраждали від насильства під час війни, співпрацює з благодійними фондами та регулярно здійснює адресну допомогу військовим.

Нещодавно бренд презентував новий зволожувальний крем для обличчя Total Moisture, а кошти від його продажів у травні були скеровані на придбання техніки для Збройних Сил України.

Компанія придбала два дрони, DJI Mavic 3 Pro та DJI Mavic 3 Tech, які вже передано українським бійцям, що воюють на Донеччині.

Крем Total Moisure має невагому консистенцію, що тане при контакті зі шкірою. Його збалансована веганська формула без барвників і запашок підходить навіть для найчутливішої шкіри. Засіб містить пребіотик-пептид, мультимолекулярну гіалуронову кислоту, кераміди й ліпіди, які комплексно забезпечують тривалий ефект зволоження та посилюють барʼєрну функцію шкіри. Бренд Medik8 вдячний усім, хто придбав новий засіб і долучився до збору коштів, зробивши внесок у спільну справу всіх українців. 

Команди Medik8 і Cosmopolitan Ukraine дякують Силам оборони України, волонтерам і всім, хто працює заради наближення нашої перемоги.

Схожі статті
Реклама
Люди
ПОПУЛЯРНІ