«Ми вийшли на сцену та ще раз перепрожили цю пісню»: alyona alyona та Jerry Heil прокоментували свій виступ на «Євробаченні-2024»

Емоції з перших вуст


ФОТО: Надані пресслужбою

опубліковано: 9 травня 2024

Реклама

У вівторок, 7 травня, alyona alyona та Jerry Heil виступили з піснею Teresa & Maria у першому півфіналі «Євробачення-2024» і пройшли у фінал. Постановницею номера стала українська режисерка та номінантка на «Ґреммі» Таню Муіньо. Після завершення першого півфіналу співачки поділилися своїми враженнями від виступу та розповіли про те, чи відчувають підтримку України.

Jerry Heil:

«Дуже сильно. Насправді ми так заряджалися перед виходом на сцену. Ми проговорили, що зараз на нас дивиться вся Україна. Зараз усі ці люди, їхня підтримка, кожна українська людина, і жінка, і діва, стоять у нас за спиною. І вся їхня сила, вся їхня віра і надія на перемогу, всі їхні молитви зараз з нами! Це дуже сильно допомагало. Ми реально це відчували. І я навіть перед виходом на сцену проговорила собі, вже стоячи на сцені, що це я роблю за Україну. І це дуже заряджає, чесно».

alyona alyona:

«Підписуюся під кожним словом Яни, тому що ми зібрали дів у цій команді — чоловіків і жінок, але всі вони одночасно люди й діви. Саме їхнє українське коріння, їхнє виховання і бажання жити в мирній, незалежній, без війни Україні продукує і диктує їм, що робити, як працювати з нами, які робити рухи, яку постановку робити, у що нас одягати. Усі ці українські бренди, які пошили для нас прекрасний одяг! Усі, хто дав нам свою енергію, поділився, підтримав, написав слова підтримки до виступу і після — це все синергічно. Тобто це не виключно я і Яна пішли та зробили це. Це зробили наші величезні команди, всі українські бренди, всі українські люди. Це зробили всі ми!»

Jerry Heil:

«Мені здається, що вдалося все так, як планували якісь вищі сили. Бо було дуже емоційно, ми з Альоною пережили дуже багато моментів, які могли б нас налякати перед цим, але ми це прожили й вийшли на сцену та ще раз перепрожили цю пісню. З болем — я вдарилася коліном, Альона перед цим упала. Учора я дуже багато читала Twitter — іноземці пишуть, що це як молитва — молитва за світ! Мені дуже сподобався такий коментар: “Це як молитва. Господь прийшов і почав співати українською”».

Окрім цього, українки розповіли про атмосферу на бекстейджі та в залі.

alyona alyona:

«Ми з Яною часто говоримо про те, що це не змагання, це — літній табір. Ми прийшли всі поспівали, розспівується хтось один, інші підійшли — розспівуються вже 10. Поспівали, посміялися, обмінялися мерчем, познімали контент, попідколювали одне одного і пішли репетирувати. А в залі люди просто вибухали. Ви можете ще раз передивитися наш виступ з Яною і написати в коментарях на Youtube, чи помітили ви, коли люди кричали. Скільки разів вони кричали під час виступу, з якої гучністю. Для нас це — найбільший показник».

Нагадаємо, гранд-фінал конкурсу відбудеться у Мальме в суботу, 11 травня. Раніше ми писали про те, що Україна — єдина країна в історії конкурсу «Євробачення», яка щоразу проходить у фінал.

Схожі статті
Реклама
Люди
ПОПУЛЯРНІ