Смак літа: оригінальна варіація сезонного салату капрезе з персиком
Ідеально підходить для літнього дня, коли хочеться чогось максимально легкого і простого
Капрезе — це класика. Ця італійська страва, яка славиться своєю простотою та свіжістю, традиційно готується з помідорів, моцарели та базиліку, щедро политих оливковою олією та бальзамічним соусом. А що як додати до цього салату… персик?
Солодкий, соковитий і дуже корисний персик чудово поєднується з вершковою моцарелою та ароматними помідорами. Додай сюди ж базилік, трохи оливкової олії та бальзамічного соусу — і отримаєш класний та смачний салат, який ідеально підходить для літнього дня, коли хочеться чогось максимально легкого і простого.
ЩОБ ПРИГОТУВАТИ САЛАТ КАПРЕЗЕ З ПЕРСИКОМ, ТОБІ ЗНАДОБИТЬСЯ:
- 225 г моцарели;
- 2 помідори;
- 2 персики;
- 3 столові ложки оливкової олії;
- 1 столова ложка білого бальзамічного соусу;
- сіль і перець до смаку;
- свіжий базилік.
ЯК ГОТУВАТИ САЛАТ КАПРЕЗЕ З ПЕРСИКОМ:
1. Наріж персики, помідори та моцарелу кружечками однакового розміру.
2. Виклади інгредієнти шарами на тарілку, чергуючи персики, помідори та моцарелу. Порада: спробуй підсмажити персики на грилі перед нарізанням (декілька хвилин).
3. Додай листя базиліку.
4. Збризни салат оливковою олією та бальзамічним соусом.
5. Додай сіль та перець до смаку.