Смачний перекус: брускета с лососем-гравлаксом

Cosmo

Прекрасний варіант сніданку чи просто перекусу протягом дня  швидкий і легкий у виконанні, хороший як з солоним, так і з копченим лососем. Шеф «Пекельної кухні» (Новий канал) Алекс Якутов готує брускетти із скандинавським гравлаксом власного засолювання, рецептом якого він ділиться.

Інгредієнти:

  • лосось  2 кг
  • морська сіль 1 кг
  • цукор — 500 г
  • цедра одного лимону
  • цедра одного апельсину
  • буряк 1 шт.
  • кріп 100 г 
  • чорний перець 1 ч. л. 

Інгредієнти для мусу з авокадо:

  • авокадо 1 шт. 
  • кілька гілок: базиліку, кропу, кінзи
  • оливкова олія  100 г
  • холодна вода — 50 мл.
  • домашній майонез  50 г 
  • сік лайму

Приготування:

  1. Почистіть рибу від костей та шкірки. Має бути суцільний пласт лосося.
  2. Натріть на грубій терці буряк.
  3. Буряк, кріп, цедру, сіль, цукор, перець перемішайте. Розкладіть частину маси. Потім покладіть тушу риби і знову шар маси. Поставте під пресом у холодильник на  ніч.
  4. Приготуйте мус. Авокадо, мікс зелені, олію, воду, майонез, сік лайму зблендеруйте.
  5. Посмажте на грилі хліб. Викладіть на нього мус.
  6. Очистіть рибу від маринаду та наріжте смужками. Викладіть їх на мус.

Смачного!

5 5 1
Фото: Gettyimages, Новий канал
Спецпроекты
Реклама
Loading...
Хочешь больше узнать про "LifeStyle"?
Твоя жизнь / Рецепты
Это интересно

9 модных видов кофе

Чтобы понимать современный жаргон из меню модных кофеен, нужно быть чуть ли не доктором наук! Мы расшифровали для тебя несколько названий, чтобы ты могла вовремя блеснуть умом и вкусом. 

Гороскоп
Погода
Погода в Киеве

влажность:

давление:

ветер:

 

© Copyrignt Cosmopolitan Ukraine, 2019. Все права защищены.