ТОП-3 корисні рецепти олів’є

Cosmo

Салат олів’є — справжній король святкового столу. Із приходом холодної пори кортить ласувати ним знову й знову. Проте через велику кількість різноманітних продуктів, які входять до його складу, салат важко перетравлюється. А якщо доповнити процес майонезом або іншими магазинними соусами, ситуація лишень погіршиться.

Та який же Новий рік без олів’є? Пропонуємо не відмовляти собі у ласощах і приготувати улюблений салат за новим рецептом. Твоїй увазі ТОП-3 варіанти корисного олів’є, які будуть до вподоби всім! Готуємо по одній порції. 

Із куркою

Інгредієнти:

Варена куряча грудка — 150 г

Варена картопля — 1 шт.

Варена морква — 1 шт.

Горошок — 10 г

Яйце — 1 шт.

Свіжий огірок — 1 шт.

Сік половини лимона

Домашній майонез — 60 г

Французька гірчиця — 1 чайна ложка

Свіжий кріп

Сіль та перець за смаком

Приготування:

Усі інгредієнти поріж на кубики. В окремій мисці змішай курку із яйцями, огірками, горошком, звареною картоплею, кропом і морквою. Додай майонез, лимонний сік і гірчицю. Заправ сіллю і перцем. Подавай салат охолодженим, прикрасивши кропом. Смачного!

Із язиком 

Інгредієнти: 

Відварений язик

Картопля — 60 г

Морква — 20 г

Свіжі огірки — 20 г

Яйця — 1 шт.

Свіжий зелений горошок — 10 г

Перепелині яйця — 1 шт.

Сіль за смаком

Приготування:

Спершу приготувати соус для салату, змішавши одне яйце, трохи оливкової олії, 1 ч. л. французької гірчиці, дрібку солі та цукру. Потім зварити яйця та запекти картоплю. Нарізати інгредієнти кубиками (окрім язика) і змішати в окремій посудині, заправивши соусом. Відварений язик нарізати на слайси і прикрасити салат. Подавай до столу із розрізаним навпіл перепелиним яйцем. Смакота!

З ікрою

Інгредієнти:

Мікс зелені

Яйце — 1 шт.

Ікра — 1 банка

Морква — 20 г

Картопля — 20 г

Червона цибуля — 3 г

Креветки — 30 г

Свіжі огірки — 20 г

Заправка — 10 г

Зелений горошок — 20 г

Приготування:

Моркву і картоплю відварити і подрібнити на кубики. Почистити зі шкірки огірки і також нарізати. Подрібнити червону цибулю і перемішати всі інгредієнти. Додати горошок і заправити страву соусом. Для його приготування використати домашній майонез, пармезан та сіль за смаком. Подавати страву, прикрасивши її червоною ікрою та креветками. Те, що треба до новорічного столу! 

5 5 4
Фото: Getty Images
Спецпроекты
Твоя жизнь / Рецепты
Надо прочитать

Гастрономічний гороскоп: твій смузі за знаком зодіаку

Лише найкращі інгредієнти для улюбленого напою!

Loading...
Твоя жизнь / Рецепты
Надо прочитать

Новий фуд-тренд: рецепт японських млинців дораякі

Азіатський десерт, від якого скоро будуть у захваті всі.

Твоя жизнь / Рецепты
Это интересно

10 заведений Киева, где подают самые вкусные супы

Когда на тяжелую пищу уже и смотреть не хочется.

Кутья на Рождество: 3 традиционных рецепта

Не забудь поставить кутью на рождественский стол.

 

© Copyrignt Cosmopolitan Ukraine, 2019. Все права защищены.