5 класичних рецептів пасти для романтичного вечора

Cosmo

Не знаєш що приготувати для своєї половинки цього разу? Пропонуємо найсмачніші варіанти пасти для любителів італійської кухні. Час звернутися до вічної класики і спробувати популярні рецепти цієї страви.

Болоньєзе 

Інгредієнти: 

1 столова ложка оливкової олії
2 цибулини
2 моркви
2 селери
2 головки часнику
2-3 гілочки розмарину
500 г яловичого фаршу
2 банки томатів
пучок базиліка
1 чайна ложка орегано
2 столові ложки томатної пасти
1 кубик яловичого бульйону
1 червоний чилі-перець
125 мл червоного вина
6 помідорів чері
75 г сиру пармезан
400 г спагетті

Приготування: 

1.На розігрітій пательні злегка підсмажити цибулю, моркву, селеру, часник та розмарин протягом 5 хвилин.

2.Додати фарш, збільшити вогонь і готувати ще 5 хвилин, постійно помішуючи. Висипати томати, базилік, орегано, томатну пасту, кубик бульйону, дрібно порізаний перець чилі та чері. Перемішати і довести до кипіння.

3.Варити соус на малому вогні протягом години, а поки що зварити пасту.

4.Змішати пасту та соус і подавати з тертим пармезаном.

Карбонара

Інгредієнти:

400 г спагетті
5 яєчних жовтків
80 г тертого сиру пармезан
250 г бекону
1 головка часнику
щіпка солі і перець за смаком
оливкова олія

Приготування:

1.Добре збити жовтки, пармезан, сіль та перець.

2. Нарізати бекон та зварити спагетті.

3. Підсмажити бекон разом із часником.

4. Змішати бекон, спагетті та яєчну суміш. Подавати із тертим пармезаном.

Феттучині Альфредо

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация от Col Tiendas D1 (@tiendasd1col) 10 Ноя 2019 в 8:53 PST

Інгредієнти:

Пачка феттучині
200 г вершкового масла
200 мл жирних вершків
щіпка часникової солі
перець за смаком
125 г тертого пармезану
200 г тертого сиру романо

Приготування:

1.Зварити феттучині. Паралельно приготувати соус, розтопивши масло і вершках на великому вогні. Додати сіль та перець, а потім два види сиру.

2.Готовий соус змішати з пастою. За бажанням подавати із грибами і тертим сиром.

Прімавера

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация от Cafe Bliss (@cafeblissindia) 31 Окт 2019 в 4:50 PDT

Інгредієнти:

Пачка фузіллі
100 г зеленого горошку
100 г броколі
2 середні моркви
1 болгарський перець
60 мл оливкової олії
4 головки часнику
100 г томатів черрі
125 г тертого пармезану

Приготування:

1.Зварити пасту. Окремо зварити овочі.

2. На пательні підсмажити часник, чері і додати трохи солі. Додати овочі і перемішати.

3. Змішати овочі та пасту, подавати із тертим пармезаном і злегка збризнути оливковою олією.

Спагетті Алла Путтанеска

Інгредієнти:

Пачка спагетті
60 мл оливкової олії
4 головки часнику
100 г чорних оливок
4 великих томатів
гілочка базиліку
1,5 столових ложок каперсів
щіпка орегано
сіль і перець за смаком
2 столові ложки свіжої петрушки
тертий пармезан для прикраси

Приготування:

1.Зварити пасту.

2.На пательні підсмажити томати із часником та базиліком. Через 10 хвилин додати каперси, оливки, орегано, сіль та перець. Смажити ще 5 хвилин.

3. Залити соус у готове спагетті, перемішати, посипати петрушкою і сиром пармезан.

Даша Андрійчук 

5 5 13
Фото: instagram/irinashayk
Спецпроекты
Loading...
Твоя жизнь / Рецепты
Надо прочитать

5 небанальных блюд с консервированным тунцом

Аппетитные применения карантинных запасов!

Читай Cosmopolitan в 2020

На обложке: Катя Сильченко

Ни холодно ни жарко: твой гардероб для межсезонья

Дважды в одну реку: давать ли шанс бывшему?

Жизнь в розовом цвете. Как найти работу в beauty-индустрии

Wish list: 32 лучших beauty-средства, в которые мы влюблены

Sex-игрушки для настоящих принцесс


Хочешь больше узнать про "LifeStyle"?
Гороскоп
Погода
Погода в Киеве

влажность:

давление:

ветер:

 

© Copyrignt Cosmopolitan Ukraine, 2019. Все права защищены.