5 найкращих поєднань сиру та вина

Твоя жизнь / Рецепты
Фото: Getty Images
Cosmo

Вино та сир – найкраще смакове поєднання для нас, дівчат, чи не так? Аби зробити твій вечір затишним і смачним, розповідаємо, з якими сирами поєднувати популярні сорти вин.

Гауда і Шардоне

Шматочки сиру гауда та декілька пляшок улюбленого Шардоне – ідеальна закуска для вечері з друзями. 

Чеддер і сухе червоне вино

Можеш смакувати лише чеддером у поєднанні з сухим червоним вином або ж, як варіант, приготувати смачні канапки із сиром, свіжим хлібом та цибулею. Зауважмо, цибулю рекомендують спершу злегка підсмажити на пательні. 

Пармезан і розе 

Шматочки пармезану чудово смакують із келихом рожевого вина. А якщо додаси трохи горіхового гумусу, отримаєш справжню насолоду. 

Камамбер і Шардоне 

Ще один сир, який чудово сполучається із Шардоне, - вершковий камамбер. Він також стане чудовим доповненням до курки, рису та грибів. 

Брі та Рислінг

Згідні, Рислінг – вино не для усіх. Більшість вважає його надто солодким. Та все ж рекомендуємо спробувати поєднати його із сиром брі. Саме цей вид сиру зможе збалансувати медово-фруктовий смак вина. Ризикни, і не пошкодуєш!

Текст: Дар'я Андрійчук   

Рейтинг / 0
5 5 4