Рецепт дня: легкий салат з кавуном, томатами та фетою

Cosmo

6 вересня о 19:00 Новий канал покаже перший епізод реаліті «Пекельна кухня», де суворий Шеф Алекс Якутов шукатиме Бога чи Богиню кулінарного Олімпу. Знайти кращого кухаря допомагатимуть сушефи чоловічої та жіночої команд. Поки всі — в очікуванні старту реаліті, помічники Шефа діляться фірмовими порадами. На цей раз ловіть рецепт поживного сніданку з кавуна від сушефу «Пекельної кухні» Олени Жаботинської.

Інгредієнти:

  • кавун чищений без кісточок — 100 г
  • томати чері — 100 г
  • рукола — 10 г
  • базилік свіжий — 5 г
  • м’ята свіжа — 2 г
  • грецький горіх — 10 г
  • насіння гарбуза смажене — 5 г
  • насіння льону — 5 г
  • оливкова олія — 15 г
  • сир фета — 30 г
  • сіль, перець

Приготування:

Крок 1. Кавун очистіть від шкірки, видаліть кісточки та поріжте кубиками.

Крок 2. Чері помийте, висушіть та поріжте на половинки.

Крок 3. Руколу, базилік та м’яту гарно промийте та осушіть.

Крок 4. Покладіть в миску кубики чищеного кавуна, додайте половинки чері, насіння та горіхи, сіль та перець, заправте олією. Обережно все перемішайте і викладіть на тарілку.

Крок 5. Зверху покладіть фету середніми шматочками або одним шматочком по центру.

Смачного!

5 5 2
Фото: Gettyimages
Спецпроекты
Реклама

Як зробити ідеальне тісто для піци вдома: секрети від шеф-кухаря

Яке борошно краще використовувати і як правильно замісити?

Loading...

Сезонне меню: простий рецепт французького пирога із грушею

За рецептом сушефа реаліті «Пекельна кухня» Микити Єфанова.

Хочешь больше узнать про "LifeStyle"?
Гороскоп
Погода
Погода в Киеве

влажность:

давление:

ветер:

 

© Copyrignt Cosmopolitan Ukraine, 2019. Все права защищены.