Як в Італії: готуємо піцу «Маргарита» за рецептом шеф-кухаря

Твоя жизнь / Рецепты
27 сентября 2021
Cosmo

Обожнюєш піцу, та не наважуєшся взятися за її приготування самостійно? З рецептом неймовірно смачної порційної «Маргарити» від шефа «Пекельної кухні» (Новий канал) Алекса Якутова і тісто, і начинка вийдуть ідеальними — такими, як в Італії! 

Інгредієнти для дріжджового тіста:

Борошно 70% —1 кг 

Вода — 700 мл

Дріжджі — 5 г

Сіль — 3 г

Інгредієнти для соусу:

Помідори — 1 кг

Цукор — 1 ч. л.

Сіль — ½ ч. л.

Базилік — 5 г

Сир — 200 г

Томати чері — 100 г

Як готувати:

  1. Замісити тісто та дати йому настоятися.
  2. Сформувати з тіста кульки по 100 г та розкачати їх. Мають вийти маленькі піци.
  3. Зблендерувати помідори без шкірки. Додати цукор, сіль, базилік.
  4. На тісто викласти 70 г соусу. Зверху — шматок сиру та порізані томати чері.
  5. Випікати при температурі 300 градусів 15 хвилин.
5 5 1
Фото: Gettyimages
Спецпроекты
Реклама

Грибной крем-суп: 3 простых рецепта

Если ты думаешь, что приготовить на обед, то у нас есть для тебя вкусное и простое решение – грибной крем-суп! 

Loading...
Хочешь больше узнать про "LifeStyle"?
Гороскоп

Сладкоежкам на заметку: рецепт полезных конфет из бананов и орехов

Участник реалити «Адская кухня» Александр Громлюк поделился авторским рецептом ПП-сладостей.

Погода
Погода в Киеве

влажность:

давление:

ветер:

 

© Copyrignt Cosmopolitan Ukraine, 2019. Все права защищены.